روش تشخیص برنج پلاستیکی : به نظر می رسد کیفیت محصولات غذایی هر روز بخش اعظم و عمده به خطر بیفتد و نهایی مورد افزوده شده به محصولات تقلبی که باعث جراحت می شود، برنج پلاستیکی می باشد که گفته می شود از چین است. گزارشهای مربوط به برنج پلاستیکی تقلبی اکثری از اشخاصی را که از خرید کردن مواد غذایی از خواربار در مقیاس کوچک مطمئن بودند، نگران کرده است. حساس این حال، روند معمولی متمایز برای تشخیص واقعی بودن برنج از پلاستیک وجود دارد و تحلیل کیفیت برنج نسبتاً آسان است. برنج پلاستیکی از طیف وسیعی از ترکیبات آلی مصنوعی یا این که نصفه تصنعی و مصنوعی ساخته شده می باشد و می تواند باعث به سرطان، نقایص مادرزادی، سرکوب سیستم ایمنی و مشکلات رشدی در کودکان شود.
با این حال، در اینجا همین نکته ها ساده به شما کمک می کند تا برنج پلاستیکی را شناسایی کرده و ایمن باشید! برنج پلاستیکی از ترکیبات آلی مصنوعی یا این که نصفه مصنوعی ساخته می شود که در مقیاس بزرگ به جهت ساخت محصولات گوناگون آیتم به کار گیری قرار می گیرد. پلاستیک به جهت تندرستی انسان فراوان خطرناک هست و برنج پلاستیکی درخششی داراست که در برنج های ساده چشم نمی شود. تزریق پلاستیک حتی ممکن است سمی باشد و منجر اختلال غدد باطن ریز شود که منجر به تولید سرطان و بقیه مشکلات جدی تندستی می شود. در حالی که به کار گیری از پلاستیک در زندگی روزمره ما گزینه انتقاد است، مصرف برنج پلاستیکی می تواند خطر آفرین باشد. در اینجا طریق شناسایی برنج پلاستیکی آمده است.
ترفند جام آب
در حالی که تشخیص برنج واقعی از تقلبی یا این که پلاستیکی اهمیت نگاه نمودن به آنها مشقت بار است، تکنیک های دیگری وجود دارد که می تواند به تحلیل میزان مرغوب بودن برنج کمک کند. بی آلایش ترین شیوه برای تشخیص برنج پلاستیکی از برنج واقعی این می باشد که یک مشت برنج را به یک ظرف آب بیشتر نمایید و خوب نیز بزنید. برنج پلاستیکی رغبت دارد در بالا شناور شود در حالی که برنج واقعی در آب غرق شده است.
آنها را بسوزانید
پلاستیک در زمان سوختن بوی عجیبی می دهد و این ترفند معمولی می تواند به شما در تشخیص واقعی یا این که تقلبی بودن برنج کمک کند. تعدادی دانه برنج بردارید و آن را اهمیت چوب کبریت بسوزانید، اگر برنج واقعاً از پلاستیک ساخته شده باشد، محصول را میبینید که پیچ خورده و بوی عجیبی میدهد، در حالی که برنج واقعی ممکن است سیاه شود، اما بوی آن را پخش نمیکند.
تکنیک برنج آب پز
همین شیوه برای بررسی میزان مرغوب بودن برنج اثبات احمقانه است ولی زمان زیادی می برد. به آسانی برنج را بجوشانید و به مدت ۲ تا ۳ روز در یک جعبه بگذارید. اگر برنج پخته شده پلاستیکی باشد به همان شکلی که هست باقی می ماند و قارچ ندارد. حساس این حال، در صورتی که برنج واقعی به مدت طولانی در دمای اتاق در بیرون از خانه محافظت شود، قارچ بر روی آن ساخت می شود.
تکنیک روغن داغ
همین مشابه به ترفند لیوان آب است، ولی به روغن جوش نیاز دارد. تعدادی دانه برنج را در یک ظرف روغن داغ بریزید و در همین وضعیت برنج پلاستیکی پایین آب می رود و به ته کاسه می رود در حالی که برنج واقعی در بالا شناور می شود. علاوه بر این، برنج پلاستیکی نیز یک لایه روی روغن از پلاستیک ذوب شده تشکیل می دهد. همین مراحل ساده می تواند به شما در بررسی و مجزاسازی و تحلیل میزان مرغوب بودن فرآورده غذایی که مصرف می نمایید امداد کند. مصرف برنج پلاستیکی به شدت ناسالم میباشد و حتمی است هر اقدامی را برای پرهیز از مصرف این برنج تقلبی انجام دهید. مجزاسازی پلاستیک حتی در مرحله زمین سال ها ارتفاع می کشد، بنابراین تصور کنید چنانچه پلاستیک درون آن باشد چه اتفاقی به جهت بدن شما می افتد! بهتر میباشد به جای اینکه ایمن بمانید و سلامت غذا بخورید. بهتر استن بجای برنج خارجی؛ از برنج های ایرانی مثل برنج عنبربو زیرا قیمت برنج عنبربو اصل زیاد کاهش از برنج خارجی است، به کارگیری کنید. یا به طور مثال قیمت برنج شمال در بعضی موردها کمتر از برنج های خارجی است.
برنج اهل ایران یا برنج خارجی ؟
قیمت برنج خارجی نظیر هندی ، بهترین برنج پاکستانی کاهش از برنج های داخلی است. اصلی واردات برنج خارجی ارزش برنج شمال زیر اثر گذاری قرار گرفته و شاهد افت بها برنج در بازار بودیم. اگر میزان مرغوب بودن برنج برایتان چندان اهمیتی ندارد و ترازو شما به جهت خرید برنج ایرنی بیشتر قیمت آن میباشد برنج خارجی (هندی، پاکستانی، تایلندی) می تواند آن مدل از گزینش های شما باشد. ولی چرا بایستی به جای برنج اساسی کیفیت ایرانی برنج خارجی مصرف کنیم؟آیا واقعا هیچ جایگزین لطف به جهت برنج خارجی وجود ندارد؟ سلامتی تک تک افراد جامعه بنیادی ترین چیزی میباشد که دولت باید به آن دقت کند. حیاتی تر از آن هر شخصی باید به تغذیه و تن درستی خویش حساس دهد. تغذیه سالم یعنی تعیین غذاهای متنوع حساس سطح مطلوبی از مواد مغذی و ویتامین. به همبن جهت در تمام فرآیند کاشت تا برداشت برنج اهل ایران اصول بهداشتی رعایت شده و از آب و کود های تندرست در کشت برنج استفاده شده است. واجب به ذکر می باشد که مازندران اهمیت تولید حدود یک میلیون تن برنج سفید ، ۴۲ درصد نیاز برنج مملکت را تامین می کند. علاوه بر اینکه واردات برنج نسبت به دولت های گذشته حدود ۶۰ درصد کاهش یافت. این به این معنی که ارتقاء ایجاد و بهره وری و خودکفایی برنج ایرانی درصد قابل قبولی از فواید و خواصی که بایستی یک برنج در خود داشته باشد.